Deze pasta met romige avocado van Sasi’s Kitchen is heel geschikt om als bijgerecht te eten op een zomerse dag, maar ook heel lekker als lunch. De hoeveelheid van de ingrediënten is voor 2 á 3 personen. Je kunt ‘m warm eten, zoals het recept aangeeft, maar het is ook heerlijk als koude pastasalade! In het recept worden knoflookpoeder en uienpoeder gebruikt, maar je kunt er ook voor kiezen (liever zelfs!) om deze vers te snijden of uit te persen.
Ook lekker ter variatie: maak dit gerecht met speltpasta!
Zo maak je de pasta
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
Meng ondertussen de overige ingrediënten door elkaar, tot ze gelijkmatig verdeeld zijn.
Giet de pasta af, voeg het avocadomengsel toe aan de pasta, en roer goed door.
Serveer de pasta direct, of strooi er wat Parmezaanse kaas overheen. (Let op: dan is de pasta niet veganistisch en lactosevrij meer!)
Eet smakelijk!
Tip: Bekijk ook mijn 5x favoriete gezonde pasta recepten!
INGREDIËNTEN
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties