logo
RECEPT

Pieper time: Geroosterde aardappels uit de oven

Pieper time: Geroosterde aardappels uit de oven
INGREDIËNTEN

Zelf geef ik het slechte voorbeeld door de wereld over te reizen en overal exotische producten uit te proberen, maar ik roep óók heel hard dat we hier in Nederland fantastische superfoods hebben. Om te compenseren. Lokaal eten is een grote trend nu, maar eigenlijk is het achterlijk dat dat een ’trend’ is: het is gewoon logisch om te eten wat er bij je in buurt groeit. Toch? Daarom pleit ik voor een rentree van de aardappel. De zoete aardappel is lekker hoor, en absoluut gezond, maar de gewone Hollandsche aardappel mag er ook best wezen. Veel vezels en, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, een goede bron van koolhydraten. Wat de impact op je suikerspiegel betreft kun je beter een geroosterde aardappelen eten dan een witte boterham met hagelslag.

Voor de aardappelcampagne met de briljante naam Power to the Pieper stapte deze twaalfjarige chef de keuken om te demonstreren hoe we geroosterde aardappelen moeten maken. Easy peasy, en erg lekker als vega avondmaaltijd met een schotel van geroosterde groenten en een lik hummus.

Enjoy!

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. – 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties