INGREDIËNTEN
-
Tortilla 1 stuks
-
Pesto 2 eetlepels
-
Cherrytomaatjes 5 stuks
-
Mozzarella 25 gram
Deze eenpersoons ‘pizza’ is perfect als hele lichte avondmaaltijd, maar kan ook gegeten worden als lunch. Het idee is supersimpel: je belegt een tortilla met ingrediënten naar smaak; zoals pesto, avocado, cherrytomaten en mozzarella. Het is eigenlijk amper een recept te noemen, maar je moet er wel even op komen! Laat de tomaten vooral niet weg, want die behoren tot de alternatieve superfoods van Foodness. Waarom? Dat lees je hier.
Tip: kies voor een maistortilla om deze pizza glutenvrij te maken.
Verwarm je oven voor op 180 graden Celcius.
Bestrijk de tortilla met de pesto.
Halveer de cherrytomaten, snijd de mozzarella in kleine stukjes, snijd de avocado in dunne plakjes.
Beleg de ‘pizza’ met de ingrediënten en bestrooi desgewenst met zout en peper.
Zet de pizza 5 minuten in de oven, of laat de kaas 2-3 minuten smelten onder een hete grill.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
Tortilla 1 stuks
-
Pesto 2 eetlepels
-
Cherrytomaatjes 5 stuks
-
Mozzarella 25 gram
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties