logo
RECEPT

Pizza van tortilla met tomaat avocado en mozzarella

130114161719pizzaimage.jpg
INGREDIËNTEN

Deze eenpersoons ‘pizza’ is perfect als hele lichte avondmaaltijd, maar kan ook gegeten worden als lunch. Het idee is supersimpel: je belegt een tortilla met ingrediënten naar smaak; zoals pesto, avocado, cherrytomaten en mozzarella. Het is eigenlijk amper een recept te noemen, maar je moet er wel even op komen! Laat de tomaten vooral niet weg, want die behoren tot de alternatieve superfoods van Foodness. Waarom? Dat lees je hier.

 

Tip: kies voor een maistortilla om deze pizza glutenvrij te maken.

Verwarm je oven voor op 180 graden Celcius.

 

Bestrijk de tortilla met de pesto.

 

Halveer de cherrytomaten, snijd de mozzarella in kleine stukjes, snijd de avocado in dunne plakjes. 

 

Beleg de ‘pizza’ met de ingrediënten en bestrooi desgewenst met zout en peper. 

 

Zet de pizza 5 minuten in de oven, of laat de kaas 2-3 minuten smelten onder een hete grill.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties