logo
RECEPT

Cocktail met perzik, tijmsiroop en Goldish Pink

Prosecco cocktail met perzik, tijmsiroop en Goldish Pink
INGREDIËNTEN

Is er iéts dat een zomerse dag meer compleet maakt dan een cocktail? Dat dacht ik ook niet. Liefst met een beetje bubbel – want bubbels maken alles nu eenmaal feestelijker. Ik maakte een prosecco cocktail met perzik, tijmsiroop en Goldish Pink. De perzik kun je gewoon in stukjes snijden, maar het is het lekkerst als je er een puree van maakt. Dat kan met een staafmixer, of door gewoon heel hard te prakken met een vork. Duw de puree vervolgens door een fijne zeef voor een zo helder mogelijke cocktail. Tijmsiroop maak je door zelf een suikersiroop te infuseren met verse tijm. Een suikersiroop bestaat uit een gelijke hoeveelheid suiker en water (bv. 1 kopje water en 1 kopje suiker) die je verhit tot de suiker smelt. Leg er een paar takjes tijm in zodat de smaken in elkaar trekken, en laat afkoelen. Klaar!

Waarom een Goldish Pink cocktail?

Omdat Goldish Pink een lekkere fruitige bubbel is – en ik hou van een tikje zoet in mijn cocktails! En zeg nou zelf: zo’n roze-perzik-kleurige cocktail die bruist van de zomerbubbels, dat is toch heerlijk? Als jij de Goldish Pink zelf ook gaat proberen (bestellen kan hier), laat het dan vooral aan me weten. Wanneer jij jouw ultieme Goldish Pink moment deelt maak je namelijk kans op een Goldish pink keukenschort en wijnkoeler! 

Tip: Als je nu twee flessen Goldish Pink bestelt op Wijnvoordeel.nl betaal je €10 en krijg je die €10,- terug als voucher. Ze zijn dus in feite gratis!

Prosecco cocktail met perzik, tijmsiroop en Goldish Pink

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. – 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties