logo
RECEPT

Quiche met veldertjes en asperges – Taartje van Claartje #9

Taartje van Claartje. Quiche met veldertjes en asperges
INGREDIËNTEN

Voor deze quiche met veldertjes gebruik je geen bladerdeeg of hartige taart-deeg, maar rijst. Zwarte rijst, welteverstaan. Dat trucje heb ik eerder gebruikt voor een quiche met paprika en feta, en omdat je een winning recipe never moet changen, gebruik ik ‘m gewoon nog een keer. Overigens kun je natuurlijk ook prima witte rijst gebruiken, aangezien dat makkelijker verkrijgbaar is. 

De vulling bestaat uit groene asperges, Parmezaanse kaas, ei en veldertjes erbij. Veldertjes zijn jonge kapucijners die je gewoon in de supermarkt kunt vinden, in een pot van HAK. De veldertjes (vol eiwitten en vezels!) geven het gerecht wat meer body, zodat het verzadigender is. Nieuwsgierig geworden naar deze wonderboontjes? Bekijk dan ook dit recept: Pittige rode curry met veldertjes.

Deze quiche is goed voor 3-4 porties als hoofdgerecht, en 6-8 porties als bijgerecht. De ingrediëntenlijst vind je bovenaan deze pagina, de bereidingswijze doe ik voor in onderstaande video!

Taartje van Claartje. Quiche met veldertjes en asperges

Taartje van Claartje. Quiche met veldertjes en asperges

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. –SPECIAL FOODDEALS
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties