logo
RECEPT

Regenboog smoothie van rood fruit met Tefal blender On-the-Go

Regenboog smoothie van rood fruit met Tefal blender On-the-Go
INGREDIËNTEN
Onderste laag
Middelste laag
Bovenste laag

Smoothies, de kleurrijke vitaminebommetjes die niet meer uit ons leven weg te denken zijn. Als mijn huisgenoot weer eens een glas teveel heeft gemaakt dan weet ik niet hoe snel ik naar de koelkast moet rennen om hem op te slurpen. Maar zelf maken, dat doe ik gek genoeg zelden. Waarschijnlijk ligt dat aan het feit dat ik het gewoon heel lastig vind om de juiste verhoudingen te bepalen om een lekkere combi te krijgen. Uiteindelijk stop ik dan zoveel in de blender dat ik, wanneer puntje bij paaltje komt, zoveel smoothie heb gemaakt dat een heel leger er een maand op kan teren. De Personal On-the-Go blender van Tefal is mogelijk mijn redding. Ik test hem voor jou!

Als je net zo’n regenboog smoothie wilt maken als hier op de foto te zien is, dan moet je eigenlijk drie verschillende smoothies maken, die je laag voor laag in een glas giet. Iets meer werk, maar wel drie keer zo fancy als een normale smoothie!

 

Hoe werkt de Tefal Personal Blender On-the-Go?

Deze persoonlijke blender, ja de naam verklapt al een hoop, is er voor jou en jou alleen. Oke, wellicht ook voor je plus one als je allebei niet heel hongerig bent. De blender heeft een fles die tegelijk blenderkom én to go beker is, met een inhoud van 600 milliliter. Meer dan groot genoeg voor jouw dagelijkse portie groente en fruit! Je vult de gehele fles tot en met de streep met je favo ingrediënten, draait de blenderdop met de snijmessen erop, en zet hem op de kop op de blender. Blenden maar! Daarna draai je de dop met messen er weer af, en draai je de normale afsluitdop op de fles. Slurp onderweg in de trein, of bewaar je smoothie voor later op de dag. Jij bepaalt wat er met deze fles gebeurt! Bonus: hij kan in de vaatwasser, dus het schoonmaken is zo gepiept.

Kopen? Dat kan gewoon bij Bol.com 🙂

Bereidingswijze regenboog smoothie

(voor 2 personen)

Doe alle ingrediënten voor de onderste laag in de blender en druk op de fles totdat een gladde substantie ontstaat.

Verdeel de mix over twee glazen en zet deze 20 minuten in de vriezer.

Begin ondertussen aan de tweede laag en giet deze na de 20 minuten over de eerste laag in de glazen.

Zet de glazen opnieuw terug in de vriezer.

Herhaal voor de laatste laag opnieuw stap 1 en druip het mengsel over je bevroren smoothie.

Versier je pareltje met wat extra aardbeienstukjes, blauwe bessen en kokosschaafsel en geniet van je gelaagde beauty smoothie.

Enjoy!

PS: Deel alsjeblieft je eigen creatie op Instagram en tag @foodnessnl, en laat me ook apetrots zijn op jóúw roze regenboog drankje!

Regenboog smoothie van rood fruit met Tefal blender On-the-Go

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. – 

SPECIAL FOODDEALS
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties