Maak eerst de tofu.
Marineer de Quorn in de oestersaus.
Roerbak de chili flakes 2 minuten in 1 el hete sesamolie. Voeg Quorn toe, samen met 1 el chilisaus en knoflookpoeder.
Voeg blokjes tofu toe.
Roerbak 5 minuten tot de saus iets dikker wordt.
Doe in apart schaaltje.
Roerbak de in reepjes gesneden paksoi kort in de pan van de tofu, tot de paksoi iets geslonken is.
Maak nu de rijstnoedels.
Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
Bak in een koekenpan de 2 eieren tot dunne omeletten, in een eetlepel hete olie. Snijd de omeletten in dunne reepjes. Je kunt de eieren ook kapot roeren tot een soort scrambled eggs; als het maar kleine reepjes worden!
Roerbak de noedels in de koekenpan met een nieuwe eetlepel hete olie, de reepjes ei, de eetlepel XO saus en een snuf zout.
Rijstnoedels met paksoi en tofu met oestersaus
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties