
INGREDIËNTEN
-
Kikkererwten 425 gram, uitgelekt en afgespoeld
-
Knoflook 2 teentjes
-
-
Kurkumapoeder 1 theelepel
-
Kerriepoeder 1 theelepel
-
-
Olijfolie 3 eetlepels
-
Rode Currypasta 1 eetlepel
Het is alweer een tijdje geleden dat we een heerlijk hummus recept hebben geplaatst, daarom geven we je vandaag een hummus recept dat je waarschijnlijk nog niet eerder hebt geprobeerd. Deze hummus van Killing Thyme breng je op smaak met kerriepoeder en rode curry pasta. Maak 'm zo spicy als je zelf wilt!
Doe de ingrediënten in een blender of keukenmachine. Pulseer totdat je een gladde substantie hebt. Voeg beetje bij beetje water toe totdat het de gewenste dikte heeft. Hummus hoort lobbig te zijn, een beetje zoals stevige kwark.
Doe in een schaal en sprenkel een beetje olijfolie bovenop. Als je het in huis hebt kun je de hummus garneren met een beetje paprikapoeder.
Gebruik de hummus om groente te dippen of eet op een toastje of op brood.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
Kikkererwten 425 gram, uitgelekt en afgespoeld
-
Knoflook 2 teentjes
-
-
Kurkumapoeder 1 theelepel
-
Kerriepoeder 1 theelepel
-
-
Olijfolie 3 eetlepels
-
Rode Currypasta 1 eetlepel

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties