logo
RECEPT

Salade met gegrilde perzik & walnootdressing

160315170742R205image.jpg
INGREDIËNTEN
Voor de salade
Voor de dressing

Vind je het lastig om te kiezen tussen een zoete of hartige salade? Geen probleem. Maak gewoon lekker deze combinatie. Perziken krijgen een lekkere karamelachtige smaak wanneer je ze grilt. Deze zoete smaak gaat perfect samen met de zoute en hartige smaken van serranoham. Dit allemaal met een vleugje bitter van rucola en walnoten. Begin je al te watertanden?

 

Voor de niet-kunnen-kiezers heeft Linda een salade met deze smaakcombinatie bedacht. En ja, hij is even lekker als hij eruit ziet. Hoeveel je van elk ingrediënten in de salade doet mag je dit keer naar eigen wensen bepalen.

Verwarm een grillpan op het fornuis.

 

Bestrijk de perziken met wat olijfolie, breng op smaak met zout en peper en grill beide kanten goudbruin tot ze verwarmd zijn.

 

Verdeel de perzikpartjes op een schaal, samen met de rest van de ingrediënten voor de salade.

 

Meng de walnootdressing erdoorheen en breng ook dit op smaak met zout en peper.

 

Serveer met sneetjes volkorenbrood, die je bestrijkt met wat olijfolie, even op de grill legt en een teentje knoflook over wrijft.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties