
INGREDIËNTEN
-
Bosbessen 1 flinke hand
-
Geitenkaas 50 gram
-
Gerookte zalm 75 gram
-
Rucola 2 flinke handen
-
Zonnebloempitten 1 eetlepel
Een salade met geitenkaas klinkt misschien niet heel spannend, maar dat kan het dus echt wel zijn. Had je bijvoorbeeld al eens eerder bosbessen gebruikt in combinatie met geitenkaas? Ik niet. Daarom was ik geintrigeerd door het recept waar ik op stuitte bij Daisy van Ilovehealth, dat zij weer uit het boek Gezond eten doe je zo! haalde. Super simpel, gezond en snel op tafel. Precies zoals ik het graag zie!
Scheur de gerookte zalm in kleine stukjes. Ik gebruik altijd graag mijn vingers, maar je kunt de vis ook met twee vorken uit elkaar trekken of met een scherp mesje in stukjes snijden.
Verdeel de sla over je bord.
Verbrokkel de geitenkaas over de sla, en verdeel de rest van ingrediënten erover.
Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Verdeel ook de dressing over de salade.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
Bosbessen 1 flinke hand
-
Geitenkaas 50 gram
-
Gerookte zalm 75 gram
-
Rucola 2 flinke handen
-
Zonnebloempitten 1 eetlepel

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties