logo
RECEPT

Salade van granaatappelpitjes en bloedsinaasappel

190615155822R248Image.jpg
INGREDIËNTEN
Voor de dressing

Deze salade zorgt ervoor dat de zomer bij je in huis komt, want buiten laat hij toch op zich wachten. We gebruiken granaatappelpitjes, bloedsinaasappel en walnoten om de salade een lekker fruitig en toch vullend te maken. Dit recept van Rosanna’s Kitchen is een bijgerecht voor 2 personen. Wij gebruikten een verse granaatappel, maar in sommige supermarkten kun je de pitten ook los krijgen.

Doe de ingrediënten voor de dressing in een mengkom en roer goed door. Je kunt ze ook in een klein flesje doen en schudden om het te mengen.

 

Haal de zaadjes uit de granaatappel, schil de sinaasappel en snijd in kleine partjes. Hak de walnoten als je dat lekker vindt, laat ze anders intact.

 

Meng de sla en de sugar snaps in een grote mengkom en besprenkel met de dressing. Roer goed door. Doe de rest van de ingrediënten erbij en meng goed.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties