Salade van mango en peer
INGREDIËNTEN
-
IJsbergsla 1 krop, gesneden
-
Mango 1 stuks, gesneden
-
Peer 1 stuks, gesneden (evt. geschild)
-
Granaatappelpitten 65 gram
-
Amandelen 55 gram
-
Citroensap 1 eetlepel (voor de dressing)
-
Limoensap 1 eetlepel (voor de dressing)
-
Olijfolie 2 eetlepels (voor de dressing)
-
Honing 1 eetlepel (voor de dressing)
Deze salade van Real Food. Real Deals. bestaat uit slechts vijf ingrediënten en staat binnen 10 minuten op tafel. De hoeveelheid van de ingrediënten is genoeg voor een lunchsalade voor 4 personen, of als bijgerecht voor 4 bij een avondmaaltijd.
Wil je zelf de pitjes uit een granaatappel halen, maar weet je niet hoe dat moet? Deze video van Saveur laat het zien!
Doe de sla in een grote saladekom en doe daar de mango, peer, granaatappelpitten en amandelen bij.
Maak de dressing door het citroensap, limoensap, olijfolie, honing en zout door elkaar mengen. Zorg ervoor dat de ingrediënten een geheel vormen voordat je de dressing over de sla giet.
Doe de dressing bij de overige ingrediënten in de saladekom en meng het door elkaar. Verdeel over 4 borden en serveer.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
IJsbergsla 1 krop, gesneden
-
Mango 1 stuks, gesneden
-
Peer 1 stuks, gesneden (evt. geschild)
-
Granaatappelpitten 65 gram
-
Amandelen 55 gram
-
Citroensap 1 eetlepel (voor de dressing)
-
Limoensap 1 eetlepel (voor de dressing)
-
Olijfolie 2 eetlepels (voor de dressing)
-
Honing 1 eetlepel (voor de dressing)
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties