
INGREDIËNTEN
Voor de salade
-
Spinazie 100 gram
-
Cherrytomaatjes 20 stuks
-
-
Gerookte kip 200 gram
-
Avocado 1 stuks
-
Geitenkaas 100 gram
-
Pijnboompitten Een handje
Als dressing
-
Balsamicoazijn 1 scheutje
-
Extra vierge olijfolie 1 scheutje
Toen ik laatst een vriendinnetje te lunchen kreeg, regende het zo hard dat we écht niet naar de supermarkt wilden voor boodschappen. We besloten dus een (voor ons) nieuwe uitdaging aan te gaan: een salade maken voor twee personen, met de ingrediënten die in de kast liggen. Wij gebruikten mais uit blik, omdat dat voor handen was, maar verse mais (eventueel van de grill) is natuurlijk het lekkerst!
De ingrediënten van het recept zijn voor 2 personen, en de salade kun je als lunch eten of als lichte avondmaaltijd.
Rooster de pijnboompitjes in een koekenpannetje.
Snijd de kip en avocado in reepjes.
Vermeng in een slakom, of op twee borden alle ingrediënten voor de salade met elkaar, de geitenkaas als laatste, die kun je er (gedeeltelijk) overheen kruimelen.
Schenk de olijfolie en balsamicoazijn over je salade, en maak op smaak met peper en zout.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
Voor de salade
-
Spinazie 100 gram
-
Cherrytomaatjes 20 stuks
-
-
Gerookte kip 200 gram
-
Avocado 1 stuks
-
Geitenkaas 100 gram
-
Pijnboompitten Een handje
Als dressing
-
Balsamicoazijn 1 scheutje
-
Extra vierge olijfolie 1 scheutje

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties