logo
RECEPT

Sinterklaas tip: maak pakjes van gevulde speculaas met marsepein

Sinterklaas tip: Maak pakjes van gevulde speculaas met marsepein
INGREDIËNTEN

Ook als je geen held bent in de keuken kun je met een paar handigheidjes hele originele Sinterklaas creaties op tafel zetten. Voor ESSO bedacht ik ‘kadootjes’ van gevulde speculaas die je versiert met marsepein – zonder ook maar iéts zelf te bakken of koken.

Pssst: toch graag zelf gevulde speculaas maken? Hier vind je een recept voor glutenvrije en lactosevrije gevulde speculaas! 

Het maken van de speculaas pakjes is heel makkelijk, zoals je ziet in de video: je hoeft alleen een plak marsepein uit te rollen en in reepjes te snijden met een goed scherp mes. Vervolgens knutsel je daar een rood strikje van dat je om de speculaas heen wikkelt. Maak het af met een mini pepernootje, en klaar is Clara!

Mocht je je afvragen waar die mega vrolijke messen van zijn die ik gebruik in de video: die zijn van Zyliss en je kunt er nu voor sparen als je tankt bij ESSO! Kijk voor meer informatie op Esso.nl/Zyliss.

Sinterklaas tip: Maak pakjes van gevulde speculaas met marsepein

– Dit is een advertorial, wat betekent dat het een gesponsord artikel is. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht. – 

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties