logo
150315192821snickerimage.jpg
INGREDIËNTEN
Voor de topping

Tijdens de eerste editie van de We Love Smoothies Workshop was mijn Snickers smoothies een behoorlijk succes. Dat verbaasde me natuurlijk niets (bescheiden als ik ben), want de Snickers smoothie is al ruim drie jaar elke week vaste prik bij mij. Maar hoewel het vaak opgaat dat je een winning recipe niet moet changen, vond ik het tijd voor een geüpdatete versie van de Snickers smoothie. Versie 2.0, dus. Samen met Body & Fitshop grasduinde ik door hun assortiment aan superfoods en smoothie ingrediënten en bedachten we een smoothie die om drie redenen briljant is. 

 

1. Hij smaakt écht als een candybar. Maar dan nog beter dan het origineel.

 

2. Deze smoothie zit extra vol met eiwitten die je spieren helpen herstellen na het sporten. Omdat ik zelf alleen werk met pure en plantaardige eiwitten gebruik ik graag hennepzaad als voornaamste bron van eiwitten. Zelfs de topping, die o.a. bestaat uit whey crisps, bevat veel eiwitten!

 

3. Er zit geen pindakaas in, maar het smaakt wel naar pindakaas. Hoe dan? Door gebruik te maken van pindakaaspoeder, dat je kunt aanlengen met water. Minder vetten dan in reguliere pindakaas, dezelfde heerlijke pindakaassmaak. Ik strooide er overigens ook nog lekker veel pindastukjes overheen.

 

Kortom, deze smoothie is de perfecte beloning na een straffe sportsessie. Met dit recept maak je twee porties.

Doe alle ingrediënten voor de smoothie (banaan, pindakaaspoeder, hennepzaad, dadels, cacaopoeder, melk) in een blender. Maal tot je smoothie een lobbige consistentie heeft. 

 

Strooi de rauwe cacao nibs, whey crisps en pindastukjes over de smoothie en enjoy!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties