logo
150914221654snickerimage.jpg
INGREDIËNTEN

Tijdens de We Love Smoothies workshop die ik vandaag samen met Daisy van Ilovehealth organiseer in Amsterdam laat ik aan de gelukkige 60 deelnemers die snel genoeg waren om een kaartje te scoren zien hoe je deze Snickers smoothie. Hiervoor gebruik ik rauwe cacao nibs, hennepzaad en rauw cacaopoeder van de Body en Fitshop en de ongezoete amandeldrink van Alpro.

De drinks van Alpro gebruik ik zelf heel vaak in smoothies. Omdat ze allemaal plantaardig zijn, zijn ze van nature lactosevrij en bovendien veganistisch. Nu zeg ik niet dat je niets dat van dieren afkomstig is mag eten – ik vind dat er niets mis is met een drupje honing door een smoothie – maar het is wél goed om er af en toe bij stil te staan dat er zulke goede plantaardige alternatieven zijn. Met de drinks van Alpro kun je alle kanten op: de amandel- en haverdrink zijn ook heel lekker in beslag voor koekjes en in havermout, en met de relatief nieuwe kokosdrink maak ik graag een tropische smoothie.

Bereidingswijze Snickers smoothie

Snijd de banaan een dag van tevoren in plakjes, doe die in een plastic zakje en leg het in de vriezer. Dit zorgt ervoor dat je smoothie een romige en milkshake-achtige consistentie krijgt. Nog makkelijker: zorg dat je altijd een voorraadje met plakjes banaan in je vriezer hebt liggen, aangezien je ingevroren banaan minstens 3 weken kunt bewaren. Op die manier kun je altijd heel makkelijk en snel bevroren banaan aan je smoothie toevoegen.

Doe alle ingrediënten, behalve de cacao nibs, in een blender. Maal tot je smoothie een lobbige consistentie heeft.

Strooi de rauwe cacao nibs over de smoothie en enjoy!

Snickers smoothie

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties