INGREDIËNTEN
-
Havervlokken 25 gram
-
Zout snufe
-
Kruidnagel klein snufje (poeder)
-
Appelmoes 1 eetlepel
-
Water 60 milliliter
-
Roomkaas 1 eetlepel
Een lekker herfstontbijt is deze havermout uit de oven zeker. Warm, romig en met de heerlijk knusse smaak van speculaas. Het duurt misschien wat langer dan je alledaagse papje, maar deze gebakken havermoutpap is dat zeker waard. Meghan van Oatgasm heeft weer een lekkere havermout variatie bedacht en deelt deze (gelukkig) graag met ons. Dit recept is goed voor één portie.
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius en vet een hittebestendig schoteltje in.
Doe de havervlokken, zout, kruiden (alle droge ingrediënten) in een kom.
Voeg de vanille, stroop en appelmoes (alle natte ingrediënten) samen in een andere kom en mix het goed door.
Voeg nu de inhoud van beide kommen bij elkaar en mix het zo goed mogelijk samen.
Voeg één voor één een lepel water toe tot je een beslagje krijgt. Doe dit in het ingevette schoteltje.
Maak met je vingers een balletje van de roomkaas en plaats het in het midden van het schoteltje. Zorg dat de roomkaas met havermout is bedekt.
Bak de havermout ongeveer 20 minuten of tot de bovenlaag goudbruin kleurt.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
Havervlokken 25 gram
-
Zout snufe
-
Kruidnagel klein snufje (poeder)
-
Appelmoes 1 eetlepel
-
Water 60 milliliter
-
Roomkaas 1 eetlepel
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties