INGREDIËNTEN
-
Tortilla 7 stuks (kleine)
-
Mascarpone 2 eetlepels
-
Spinazie 100 gram
-
Pijnboompitten 2 eetlepels
-
Tomaat 1 stuks
-
Mozzarella 1 bol
Laatst kwam het superhandige studentenkookboek uit van Leonie, het brein achter en gezicht van de blog Gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl uit. We zijn super trots op Leo, en plaatsen daarom met trots weer recept uit haar koker op Foodness.nl. Misschien maakt de kaas dit recept niet mega gezond (OEPS), maar het maakt deze maaltijd wel érg lekker. Dit recept is goed voor 2-3 personen.
Wok de spinazie tot deze is geslonken.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Smeer een wrap in met mascarpone en leg deze in een ovenschaal met de mascarpone naar boven.
Leg daar weer een wrap op en doe daar de helft van de spinazie op met wat pijnboompitjes.
Doe daar weer een wrap op en bedek die met 3 plakken mozzarella en 3 plakken tomaat.
Bouw daar nog zo’n zelfde torentje op en eindig de wrap met mascarpone.
Strooi daar wat kaas over en druk de toren aan.
Zet dit 15 minuten in de oven en de taart is klaar om aangesneden te worden.
Geniet van dit diner voor 2 (of 3)!
INGREDIËNTEN
-
Tortilla 7 stuks (kleine)
-
Mascarpone 2 eetlepels
-
Spinazie 100 gram
-
Pijnboompitten 2 eetlepels
-
Tomaat 1 stuks
-
Mozzarella 1 bol
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties