logo
190215090343pindakaasimage.jpg
INGREDI√čNTEN

Pindakaas is altijd goed. All day, errrday. Er gaat bij mij letterlijk een grote pot per week doorheen – mét stukjes noot, uiteraard. Omdat het lepelen van pindakaas uit de pot op een gegeven moment ook zo gaat vervelen (eigenlijk niet natuurlijk, maar ik ben food blogger dus dat kan ik absoluut niet toegeven) maakte ik 'snoepjes' van pindakaas. Met dit recept maak je 6-8 porties. Ik gebruikte een ijsblokjesvorm met hartjes van Ikea, maar elke ijsblokjesvorm werkt. Wel is het handig als de vorm van siliconen gemaakt is, zodat hij flexibel is: dan krijg je de snoepjes er makkelijker uit. 

 

Tip: als je er nog wat gesmolten chocola over giet krijg je mini-Snickertjes!

Smelt de kokosolie door het kort te verwarmen, dat kan zowel in de magnetron als au bain marie.

 

Meng alle ingrediënten met een vork.

 

Verdeel het pindakaasmengsel over de ijsblokjesvorm. Zet minimaal 1 uur in de vriezer.

 

Haal uit de vriezer en duw de pindakaashartjes uit de vorm.

 

Kies zelf of je ze het liefst ijskoud eet, of een minuut of 20 laat staan tot ze ietwat smeuïg zijn (lekkerder; maar lastiger met eten).

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties