logo
RECEPT

Tagliatelle met zalm en pijnboompitjes | Hoofdgerecht Vis

130514110434G01Image.jpg
INGREDIËNTEN

Wanneer je een lange dag hebt gehad, heb je soms écht even geen puf om nog uitgebreid te staan koken. Dit receptje is supersnel klaar, maar daardoor niet minder lekker. Ideaal voor dagen waarop je laat thuis bent, of juist ’s avonds nog weg moet. Je kunt het recept zelf zo feestelijk en kleurrijk maken als je wilt, door nog groenten eraan toe te voegen! Het lekkerst is om er een bosuitje doorheen te snipperen, maar kappertjes zijn er ook heel lekker doorheen. Serveer er bijvoorbeeld gestoomde broccoli bij. De ingrediënten van dit recept zijn voor één persoon.

Denk als een Italiaan, dus gebruik echt goede olijfolie als dressing voor de pasta. Wees vooral niet te zuinig!

Bereidingswijze tagliattelle zalm

(voor één persoon, als hoofdgerecht)

Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan en zet deze even apart in een schaaltje.

Kook ondertussen de pasta in ruim kokend water.

Pers de knoflook uit en fruit deze zachtjes aan in de olijfolie (gewoon in dezelfde pan als de pijnboompitjes, om afwas te besparen). Voeg hier de zalmsnippers aan toe en bak deze kort mee.

Giet de pasta af en meng alles door elkaar.

Eet smakelijk!

Tagliatelle met zalm en pijnboompitjes | Hoofdgerecht Vis

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties