Tiramisu espresso martini: het perfecte dessert!
INGREDIËNTEN
-
Koffielikeur 15 milliliter
-
Wodka 30 milliliter
-
Suikersiroop 10 milliliter
-
Lange vingers 1 stuks
-
Slagroom Flinke toef
-
Cacaopoeder Om te bestrooien
-
Pure chocolade Geraspt, ter garnering
-
Espresso 30 milliliter (afgekoeld)
Naast gin tonic en caipirinha is de espresso martini mijn favoriete cocktail. De combi van koffie en wodka werkt om de een of andere reden gewoon heel erg goed, als je het mij vraagt. Omdat ik nog een literfles Ketel One wodka had staan heb ik die gebruikt voor deze espresso martini, maar om het af te maken wil ik je aanraden een heel klein scheutje Baileys toe te voegen. Voor de foto deed ik namelijk slagroom op mijn cocktail, maar qua smaak vind ik dat persoonlijk niet zo heel veel toevoegen. Een mini slokje Baileys geeft net zoveel romigheid, plus een extra smaakdimensie. Kies zelf wat voor finishing touch jou het lekkerst lijkt!
Ingrediënten tiramisu espresso martini
(Voor 1 glas)
Zie rechtsboven op deze pagina!
Bereidingswijze tiramisu espresso martini
Pssst – heb je het Youtube kanaal van Foodness oprichter Claartje al gezien? Subscribe hier (gratissss)!
Wist je dat jij, als Foodness lezer, ook recepten kunt toevoegen aan de database? Klik hier om jouw recept te uploaden, en geef het eeuwige roem!
INGREDIËNTEN
-
Koffielikeur 15 milliliter
-
Wodka 30 milliliter
-
Suikersiroop 10 milliliter
-
Lange vingers 1 stuks
-
Slagroom Flinke toef
-
Cacaopoeder Om te bestrooien
-
Pure chocolade Geraspt, ter garnering
-
Espresso 30 milliliter (afgekoeld)
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties