
Het leuke aan zelf tonijnsalade maken is dat jij de hoeveelheden kunt bepalen. Hou je erg van ansjovis, zoals wij? Dan gooi je er lekker vijf visjes in. Hou je er helemaal niet van? Dan laat je het weg. Hetzelfde geldt voor de augurk, appel en komkommer. Eet met een lekkere speltboterham en wat komkommerlinten.
Snijd de augurk, appel, komkommer en ansjovis in hele kleine blokjes of stukjes. Je kunt de appel schillen, maar het hoeft niet. Bedenk dat je wel veel voedingsstoffen mist als je de schil weggooit!
Kieper de tonijn in een kom en trek los met een vork. Meng de stukjes augurk, appel, komkommer en ansjovis erdoor, evenals de mayonaise.
Breng op smaak met zout en peper, maar bedenk dat ansjovis ook al erg zout is!
Eet smakelijk.
INGREDIËNTEN

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties