
INGREDIËNTEN
Voor de taart
-
Appel 1 stuks
-
Amandelmeel 20 gram
-
Hazelnoten 25 gram
-
Kokosolie 1 eetlepel
Voor de karamel
-
Kokoscreme 2 eetlepels
-
Vanillebonen 1/2 stuks
-
Agavesiroop 2 eetlepels
Als je geen hele taart wil maken – omdat je die geheid in je eentje opeet – zijn mini-springvormpjes (doorsnee 10-12 cm) een uitkomst. Zo’n taartje bevat 2-3 porties, dus je kunt hem perfect met iemand delen. Daarna is alles op en ben je voldaan, zonder dat er nog driekwart taart naar je lonkt en roept: ”Eet mij, eet mij!”
Dit recept komt uit mijn eigen e-book FOODNESS FASTFOOD, dat je voor €8,95 kunt downloaden – en wel hieeerrrrrr. Er staan 25 gezonde recepten in, opgesplitst in 5x zoet (zoals dit veganistische appeltaartje), 5x ontbijt, 5x lunch, 5x gezonde snacks en 5x diner. Oh ja, en alle recepten zijn in principe binnen 20 minuten te bereiden (minus oventijd), vandaar de naam FASTfood. Vond ik zelf best creatief bedacht. Van mezelf. Maar goed, ik zou mijn eigen e-book ook het liefst elke week opnieuw bestellen omdat er zoveel leuke recepten in staan. Tot zover mijn zelfpromotie.
Kijk voor de bereidingswijze van dit veganistische appeltaartje in het e-book FOODNESS FASTFOOD. Voor €8,95 bestel je 'm, en je krijgt de downloadlink naar de PDF met het e-book direct na betaling in je mailbox. Zodat je direct aan het bakken kunt slaan!
Bestel het e-book met de bereidingswijze hier!
INGREDIËNTEN
Voor de taart
-
Appel 1 stuks
-
Amandelmeel 20 gram
-
Hazelnoten 25 gram
-
Kokosolie 1 eetlepel
Voor de karamel
-
Kokoscreme 2 eetlepels
-
Vanillebonen 1/2 stuks
-
Agavesiroop 2 eetlepels

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties