Vegan & suikervrij chocolade ‘ijs’ met banaan + frambozen

INGREDIËNTEN
-
Banaan 2 stuks, in plakjes (bevroren)
-
Rood fruit 50 gram
-
Rijstmelk flinke scheut
-
Cacaopoeder 1/2 eetlepel
IJs als ontbijt? Waarom niet! Zeker als het ook nog eens verantwoord is. Dit ‘ijs’ bestaat uit fruit, fruit en nog eens fruit. Met een snufje cacaopoeder en een scheutje (rijst)melk geef je het de structuur van ijs, maar eigenlijk eet je gewoon een fruithapje. Laat die zomer maar komen!
SPECIAL FOODDEALS
INGREDIËNTEN
-
Banaan 2 stuks, in plakjes (bevroren)
-
Rood fruit 50 gram
-
Rijstmelk flinke scheut
-
Cacaopoeder 1/2 eetlepel

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties