logo
310114150122Chocomousseimage.jpg
INGREDIËNTEN

Dat het helemaal niet zo ontzettend lastig is om veganistisch te eten, laat Lisa van Enjoy the little things zien. Ze schreef eerder al een blog op Foodness over de voor(oor)delen van veganistisch eten en laat met dit recept zien dat ook een hemels veganistisch toetje in een handomdraai op tafel staat.

 

Je hebt voor deze chocolademousse zijdentofu (silken tofu) nodig, dat te koop is bij o.a. Ekoplaza en Biomarkt.

Meng alle ingrediënten in een food processor of met de staafmixer, tot je een fijne mousse hebt. Voor een extra diepe chocoladesmaak kun je ook nog een stuk (ongeveer 50 gram) veganistische chocolade toevoegen. Let op: als die chocolade suiker bevat is je mousse niet meer suikervrij!

 

Laat minimaal een uur opstijven in de koelkast. Serveer en garneer eventueel met kokosschaafsel of een beetje geraspte chocolade.

 

Enjoy!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties