Veganistische chocoladepudding

INGREDIËNTEN
-
Zijdetofu 500 gram
-
Cacaopoeder 2 eetlepels
-
Agavesiroop 2-4 eetlepels
-
Kokosmelk 1-2 eetlepels
-
Zout snufje
Er zijn verschillende manieren om een gezondere (veganistische) versie van pudding te maken. Zo maakte Claartje laatst al pudding van chiazaadjes, en gaan we in dit recept aan de slag met zijdetofu. Dit is te krijgen bij de toko en wordt in de Oosterse keuken veel gebruikt in gestoomde gerechten. De tofu heeft echter ook de perfecte structuur om lekkere toetjes mee te maken. Je hoeft het alleen maar in de blender te doen en qua smaak kun je er alle kanten mee op. Katie maakte er deze chocolade pudding mee.
Voor 4-6 porties.
Mix alle ingrediënten tot een mousse in de blender.
Versier eventueel met wat fruit en daar is je pudding al.
Dat wordt smullen!
INGREDIËNTEN
-
Zijdetofu 500 gram
-
Cacaopoeder 2 eetlepels
-
Agavesiroop 2-4 eetlepels
-
Kokosmelk 1-2 eetlepels
-
Zout snufje

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties