logo
RECEPT

VIDEO: Super makkelijk brownie recept: Nutella brownie met 2 ingrediënten

101115234611brownieimage.jpg
INGREDIËNTEN

Sorry, beter dan dit wordt het niet. In deze nieuwe video doe ik voor hoe beláchelijk makkelijk deze brownies te maken zijn. Is het heel gezond? Nee. Maar dat mag toch ook wel eens een keertje? Want: NUTELLA. Omdat je alleen Nutella en eieren gebruikt moet je de eieren helemaal stijf kloppen om een luchtige brownie te krijgen. Het stijf kloppen van deze 4 eieren duurt 6-8 minuten – dat duurt dus ff. Zelf heb ik een supersonische power blender die eieren luchtig kan kloppen (hij is van Solis, mocht je het willen weten, en nee, ik heb geen aandelen), maar eieren luchtig kloppen kan ook prima met een mixer. Ik deed het vroeger zelfs met een staafmixer. Ging ook goed, duurt alleen iets langer.

Met dit recept maak je 4-6 porties. Succes!

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Sla de eieren stijf met een mixer. Dit duurt even, zo’n 8 minuten, dus neem er de tijd voor. De eieren moet goudgeel van kleur zijn en zo stijf dat je de kom op zijn kop kunt houden.

Vet een ovenschaal in en/of bekleed ‘m met bakpapier.

Verwarm de Nutella kort in de magnetron of au bain marie, zodat de pasta vloeibaar wordt.

Doe de Nutella bij de eieren in de kom en spatel het door elkaar, tot je een egaal beslag krijgt. Roer er nu eventueel nog wat extra’s door.

Giet het beslag in de ovenschaal en bak 25 minuten in de oven op 180 graden.

 

Eet direct!

 

SPECIAL FOODDEALS
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties