logo
RECEPT

Vis met zoete aardappel: Fresh ’n Healthy Meal

Fish and sweet potato Body & Fit
INGREDIËNTEN

Het komt maar heel zelden voor, maar óók ik heb wel eens geen zin om te koken. Ja, dat heb je wel eens. Toen Body&Fit me mailde om te vertellen dat ze nu ook verse maaltijden in het assortiment hebben, kwam dat dus perfect uit. Je kunt het natuurlijk ook prima zelf maken, zo’n maaltje van vis met zoete aardappel. Daarom heb ik het recept bijgevoegd. Alleen vond ik het stiekem best wel lekker dat ik mijn maaltje alleen maar hoefde op te warmen. Niet verder vertellen!

Fish and sweet potato Body & Fit

De Fresh ’n Healthy Meals van Body & Fit kosten €6,90 per stuk, en worden dezelfde dag bezorgd als je ze vóór 10.30u ’s ochtends bestelt. Er is ook een variant met kip (Grandma’s Chicken) en met curry (Spicy Curry). De maaltijden zijn relatief laag in koolhydraten en hoog in eiwitten, wat zeker voor sporters ideaal is. Ook handig: je kunt de maaltijden invriezen en dan 3 maanden lang bewaren. Persoonlijk vind ik het ik het vooral prettig dat er weinig zout in zit; zeker als je bijna nooit kant-en-klare dingen eet of uit pakjes en zakjes kookt, zijn dat soort maaltijden knétterzout. Dat is bij deze maaltijd niet het geval. Yes!

 

Fish and sweet potato Body & Fit

Bereidingswijze

Kook de stukjes zoete aardappel gaar in een pan met een liter water, in een minuut of 10.

Verhit intussen een grillpan (of koekenpan) en grill of bak de plakjes courgette en reepjes paprika in 5 minuten beetgaar. Laat ze in de pan.

Voeg de stukjes kabeljauw toe aan de pan met groenten, en voeg alle kruiden toe (paprikapoeder, chilipoeder, nootmuskaat, gemberpoeder) en schep goed om. bak ze samen voor nog eens 5 minuten.

Giet de zoete aardappel af. Voeg de aardappel toe aan de pan met vis en groenten en roer alles goed door elkaar. Laat even staan op een heel laag vuurtje zodat dat smaken in elkaar kunnen trekken.

Eet smakelijk!

 

SPECIAL FOODDEALS
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties