
Over buiten je comfort zone treden gesproken… In mijn vlog #5 neem ik je een dagje mee in mijn leven als ondernemer en foodblogger. Voor een belangrijke werkafspraak voor mijn thee merk TEAmwork Tea moet ik naar Utrecht, en het leek me een goed idee om daarna even een momentje voor mezelf te pakken. Koffietje, even relaxen, je kent het wel. In Hoog Catharijne in Utrecht, waar mijn afspraak was, zit een McCafé waar ik neerstreek. Volgens mij zitten die nog niet zo heel lang in Nederland, want ik ken het McCafé vooral uit Azië waar ik de café’s als backpacker altijd opzocht voor écht goede en lekkere koffie (want dat kan nogal een uitdaging zijn in sommige landen!).
Wat ik niet wist, is dat er voor mij een challenge wachtte… De “Proef and Dare” challenge, die inhoudt dat je een opdracht moet uitvoeren in een McCafé. Bekijk de video om te zien hoe ik een van de meest awkward momenten uit mijn leven doorsta…
Het recept voor havermoutkoekjes dat ik in de video maak, heb ik voor het gemak ook even voor je uitgeschreven. Zie hieronder voor de bereidingswijze! Tip: voeg een paar stukjes fijn gehakte pure chocolade toe. Lekkerrrrr!
Ingrediënten havermoutkoekjes
(voor 6 – 8 stuks)
Zie rechtsboven op deze pagina!
Bereidingswijze havermoutkoekjes
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Meng alle ingrediënten in een keukenmachine of met een (staaf)mixer.
Voeg eventueel een snufje zout toe, dat haalt de zoete smaak van de koekjes straks meer naar boven!
Bak de koekjes in ongeveer 10 minuten gaar in de oven, tot ze een bruin korstje hebben.
Laat even afkoelen (daar worden ze iets steviger van) als dat lukt – bij mij sneuvelen er altijd twee binnen een paar minuten…
Enjoy!
INGREDIËNTEN

Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties