logo
221214220920juiceimage.jpg
INGREDIËNTEN

Een sapje is geen maaltijd, maar wel een smakelijke toevoeging aan je dag. Ik drink ze het liefst ’s ochtends bij mijn ontbijt, naast een bakje havermout of boterham met pindakaas. (Ja, ik eet brood. En pindakaas. Veel pindakaas.) Als ik zeg dat ik sapjes drink, dan bedoel ik geen rommel uit de supermarkt die vier jaar houdbaar is – ook al staan de pakken vaak vermomd als ’verse sappen’ in het koelschap. Ik bedoel sapjes die je zelf maakt, met een juicer. Omdat je juicers hebt in alle vormen en maten en prijzen probeerde ik een versie die me nieuwsgierig maakte: een budget juicer van €88,- van Emerio, onder andere te koop bij wehkamp.nl. Mijn uitgebreide review (inclusief video) komt vanavond online. Stay tuned!

 

Dit recept is goed voor twee volle glazen sap, of vier kleine porties. Als je niet alles direct opdrinkt kun je het het beste invriezen, dan blijven de meeste vitamines en voedingsstoffen behouden.

 

Pel de mandarijnen en schil de gember. Officieel hoef je gember niet te schillen als je het in een juicer gooit, maar ik was bang dat de centrifuge van de juicer zou stikken in de gemberschil – dat risico loop je nu eenmaal bij een budget juicer. 

 

Zet de juicer aan en voeg alle ingrediënten toe. Klaar.

 

Proef het sap en bepaal zelf of je nog iets mist en wat extra’s toe moet voegen. Meer pit nodig? Voeg wat extra gember toe. Meer zoetigheid nodig? Doe er een extra mandarijn in.

 

Proost!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties