INGREDIËNTEN
-
Kalkoengehakt 400 gram (of mager rundergehakt)
-
Uien 1/2
-
Knoflook 1 teentje
-
Paprika 1 stuks, in reepjes gesneden
-
Komijnpoeder 1 theelepel
-
IJsbergsla 8 bladen
In plaats van een wrap op basis van tarwe kun je ook kiezen voor een wrap van sla. Gebruik een stevig blad dat tegelijkertijd wel flexibel is, dus niet de harde en stijve stukken uit het hart van de krop. Gebruik voor dit recept het liefst kalkoengehakt. Als je dit niet kunt vinden, dan kun je het ook vervangen door mager rundergehakt. Dit hoofdgerecht is voor 4 personen.
Bak in een koekenpan een uitgeperst teentje knoflook aan in een scheutje olie, samen met de fijn gesneden ui. Doe het gehakt erbij, strooi de komijn erover, voeg een snufje zout toe en bak het mengsel tot het kleurt.
Voeg de paprika toe, samen met de tomatenpuree en 180 ml water. Laat 20 minuten pruttelen, zodat de smaken goed in elkaar trekken.
Was en droog de sla. Verdeel de vulling over de 8 slabladeren. Eventueel kun je er geraspte kaas, salsa, guacamole of in blokjes gesneden tomaat overheen doen. Rol dicht en eet smakelijk.
INGREDIËNTEN
-
Kalkoengehakt 400 gram (of mager rundergehakt)
-
Uien 1/2
-
Knoflook 1 teentje
-
Paprika 1 stuks, in reepjes gesneden
-
Komijnpoeder 1 theelepel
-
IJsbergsla 8 bladen
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties