logo
RECEPT

Zomers ontbijt: perzik & banaan (n)ice cream

Zomers ontbijt: perzik & banaan (n)ice cream
INGREDIËNTEN

De naam van dit ijs is misschien wat verwarrend, maar ik zal het uitleggen. Ice cream, dat kennen we wel toch? Vaak bereid met veel room, veel suiker, af en toe een pietsie vers fruit. Dat kan gezonder, beter en leuker! Met bevroren banaan, verse perzik en een schep Griekse yoghurt om het nog iets romiger te maken. Op die manier is je ijs leuker (nice!) dan gewoon ijs (ice cream!) dus noemen we het (n)ice cream.

Je kunt zelf kiezen of je net als ik een schepje proteinepoeder door je ontbijt doet, of dat je dat liever achterwege laat. Ik heb zelf in mijn keukenkastje o.a. proteïnepoeder staan van RoyalGreen (vegan!), van Body & Fitshop (goede prijs-kwaliteitverhouding) en van Fitshe (want: te gek merk). Qua smaak verschillen ze nogal, dus probeer vooral uit wat jij lekker vindt. Overigens kun je het ook prima weglaten: de Griekse yoghurt die ik in het recept heb gezet bevat ook eiwitten!

Zomers ontbijt: perzik & banaan (n)ice cream

Bereidingswijze (n)ice cream

Meng alle ingrediënten door elkaar in een blender. Blend 30-60 seconden.

Garneer met in plakjes gesneden kiwi, een scheptje muesli, gemalen kokos of wat je dan ook in huis hebt liggen. Rozijnen? Lekker! Noten? Goed idee!

Enjoy 🙂

Zomers ontbijt: perzik & banaan (n)ice cream

SPECIAL FOODDEALS
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties