logo
RECEPT

Chocolademousse van avocado en banaan

171213114140Chocolademousseimage.jpg
INGREDIËNTEN

Nog inspiratie nodig voor een kerstmenu? Leonie van Gewoonwateenstudentjesavondseet bedacht een nagerecht van avocado en banaan dat je helpt om redelijk gezond de kerstdagen door te komen. Om het toetje nog iets gezonder te houden (maar minder lekker!) kun je de slagroom weglaten. Dit geldt overigens ook voor de lactosevrije genieters: laat de slagroom weg voor een lactosevrij toetje. De hoeveelheden in dit recept zijn voor 4-5 personen.

Doe alle ingrediënten in een kom en roer het tot een homogene moes. Je kunt dit ook met de staafmixer doen. Zorg ervoor dat het een mooie gladde massa wordt.

 

Serveer het gerecht met vers fruit zoals aardbeien, mango, frambozen of gebruik het lekker allemaal. Het is ook leuk (en lekker) om het gerecht te garneren met een aantal verse muntblaadjes.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties