logo
RECEPT

Gele curry met taugé, paksoi en een zelfgemaakte currypasta

Curry paksoi taugé met pasta
INGREDIËNTEN
Voor de curry
Voor de currypasta

Hmmm, curry… Of het nou zomer, winter, lente of herfst is; curry gaat er altijd in! Nu is het natuurlijk makkelijk om een potje kant-en-klare curry te gebruiken in gerechten, maar het is ook best leuk om een keer een curry from scratch te maken. Waarbij je zelf een dozijn kruiden vermengt tot een currypasta. Wat olie en water erbij, et voila! Simpel toch? De curry kan je zowel met rijst als met (verrassend!) pasta eten – net als Robin van Three Girls One Kitchen.

Curry paksoi taugé met pasta

Bereidingswijze curry

Meng de kruiden voor de curry met de olijfolie en water.

Snijd de ui en de knoflook fijn. Verhit een pan en voeg de currypasta, de ui en de knoflook toe en laat dit zachtjes koken.

Snijd in de tussentijd de paksoi in reepjes, de venkel in plakjes en halveer de sperziebonen. Voeg de groente met de kokosmelk, groentebouillon en peper toe aan de koekenpan en laat dit 20 minuten sudderen. Voeg in de laatste 5 minuten de taugé toe.

Kook de volkorenpasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Serveer de pasta op de borden en doe daar de curry met de groente overheen.

Eet smakelijk!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties
INGREDIËNTEN
Voor de curry
Voor de currypasta