logo
240615111642R251Image.jpg
INGREDIËNTEN

Een soepje als lunch of voorgerecht is altijd lekker. Deze groentesoep kun je prima eten op koude dagen, maar natuurlijk ook op warme dagen. We stoppen hem lekker vol met allerlei groenten zodat hij goed vult. Dit recept van Cotter crunch is goed voor pan soep, dat is genoeg een lunch voor 6 personen of een voorgerecht voor zo'n 8 personen. De kippenbouillon kan worden vervangen voor groentebouillon; gebruik wat je zelf lekker vindt.

Bak de knoflook, selderij, wortelen en uien in een grote pan tot ze zacht zijn. Doe de spinazie erbij en roerbak tot het bijna gaar is.

 

Laat de linzen uitlekken en doe in de pan. Blus af met de bouillon en voeg de rijst toe. Laat op lage temperatuur koken voor ongeveer 20-30 minuten, of totdat ze rijst en linzen gaar zijn. Als je van dikkere soep houdt doe je er iets minder bouillon in.

 

Doe de rest van de ingrediënten erbij en laat zachtjes koken, ongeveer 15-20 minuten.

 

Serveer eventueel met Parmezaanse kaas on top.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties