logo
230315162412R210image.jpg
INGREDIËNTEN

’s Avonds op de bank ploffen en een lekkere zak chips opentrekken. Heel relaxed natuurlijk, maar niet echt super gezond. Je kunt je eigen versie van chips maken van zoete aardappel, maar ook van andere groentesoorten. Amy heeft op deze simpele manier haar chipjes gemaakt en hier is haar recept. Bijna even makkelijk als een zak uit de supermarkt kopen, alleen vele malen beter voor je.

Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius.

 

Snijd de groenten met een mandoline in dunne schijfjes.

 

Bekleed een bakplaat met een bakpapiertje.

 

Verdeel de schijfjes hier overheen. Laat ze zo min mogelijk overlappen, zodat ze lekker knapperig worden.

 

Druppel wat olijfolie, zout en peper over de schijfjes.

 

Bak ze circa 20 minuten, goudbruin en knapperig.

 

Tadaa, gezonde chips!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties