logo
RECEPT

Grote Tosti Test (2): Tosti mozzarella & pepperoni met bacon-ketchup (betchup) van Fantosti

Grote Tosti Test (2): Tosti mozzarella & pepperoni met bacon-ketchup (betchup) van Fantosti
INGREDIËNTEN
Voor de tosti
Voor de bacon-ketchup

Het is zo’n uitvinding waarvan je niet begrijpt dat niemand er ooit eerder op gekomen is: betchup. Bacon & ketchup, samengevoegd tot één nieuwe saus die nog meer fantastisch is dan de twee elementen los van elkaar al zijn. Een ideetje van de jongens achter FanTosti, een soort ingevroren kant-en-klare tosti die je bij Albert Heijn kunt krijgen. Nogmaals: ik ben niet echt fan van kant-en-klaar dus ik maak de tosti gewoon zelf na, maar die betchup, dáár doe ik het voor.

Een perfecte combinatie met een mozzarella-pepperoni tosti, die betchup. Het lekkerst met stevige zuurdesemboterhammen!

Pssst: bekijk ook Deel 1 van deze Grote Tosti Test voor het recept van de Vuurbrood tosti blauwe kaas!

Grote Tosti Test (2): Tosti mozzarella & pepperoni met bacon-ketchup (betchup) van Fantosti

Bereidingswijze tosti mozzarella

(voor 2 porties)

Besmeer elke boterham met wat pesto.

Verdeel de mozzarella over twee van de vier boterhammen.

Verdeel de pepperoni erover.

Grill de tosti’s in 2-4 minuten gaar in een tosti-ijzer. Je kunt tosti’s ook heel goed bakken in een koekenpan met een klein beetje boter; reken dan 2-4 minuten per kant!

Maak intussen de betchup.

Bak een plakje bacon uit tot het krokant is. Dep droog.

Hak de bacon fijn tot een kruim. Meng het kruim met de ketchup.

Serveer de tosti met de betchup.

Eet smakelijk!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

  • Jo’s Daughter says: 12th mrt 18 7:00 am

    Betchup is nieuw voor mij, had er nog niet eerder van gehoord. Ben ook nirt zo’n kant en klar typje. Maar het lijkt me erg goed te smaken bij een heerlijke tosti zoals deze 🙂