logo
Member recept

Homemade hazelnootpasta à la Marit

hazelnootpasta
INGREDIËNTEN

Een nieuw lezersrecept! Ditmaal van Marit, die deelt hoe ze hazelnootpasta maakt. Heb jij ook een lekker recept (inclusief een mooie foto)? Deel het met mij en alle Foodness lezers, en upload het hier! Tip van Marit: “De hazelnoten rooster ik vaak van tevoren even in een droge koekenpan, omdat er dan meer smaak vrij komt. Dit is persoonlijk; je kunt ook ongebrande hazelnoten gebruiken”.

hazelnootpasta

Bereidingswijze hazelnootpasta

Doe de hazelnoten, suiker, cacaopoeder en zout in de keukenmachine en maal alles fijn.

Voeg vervolgens de olie en amandelmelk toe en laat de keukenmachine draaien tot je een pasta hebt.

Wanneer je de pasta wat smeuïger wilt voeg dan nog wat amandelmelk toe ook dit is persoonlijk.

Bewaar de pasta in de koelkast, het blijft zeker 2 weken goed. (Niet dat de pasta dat hier redt…)

 

Marit, bedankt voor dit awesome recept; als Nutella lover ga ik dit zéker namaken 🙂 Zelf ook een recept uploaden? Dat kan hier!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties