logo
RECEPT

Omelet met spinazie, pesto en kaas

040215135722omeletimage.jpg
INGREDIËNTEN

Een eitje bakken lijkt zo simpel, maar er zijn zoveel variaties mogelijk dat het toch een interessante maaltijd blijft. Dit recept is voor een lunchgerecht voor 1 persoon, en is op 1001 manieren aan te passen. Gebruik feta of geitenkaas in plaats van gewone kaas, voeg zongedroogde tomaten toe, vervang de pesto door een paar plakjes spek – de mogelijkheden zijn eindeloos! Hoe zou jij deze omelet customizen?

Rooster de pijnboompitjes kort in een droge koekenpan. Let op: het kan ineens snel gaan! Ze zijn klaar zodra ze lekker beginnen te ruiken en lichtbruin kleuren.

 

Snijd de cherrytomaatjes doormidden en schaaf drie plakjes kaas van een stuk kaas af.

 

Verhit een theelepel kokosolie of olijfolie in een koekenpan en breek de twee eieren erin. Verdeel de pesto, spinazie en cherrytomaatjes over de omelet. Ook lekker: voeg eventueel nog wat verse basilicum als je die toevallig in huis hebt.

 

Bak de omelet tot het ei gestold en de kaas gesmolten is. Verdeel de pijnboompitjes erover en eet direct.

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties