logo
RECEPT

Paasbrunch: (Spelt)Broodje ei uit de oven

Paasbrunch: Gevuld (spelt)broodje ei uit de oven
INGREDIËNTEN

Eitjes bakken kan in een koekenpan. Nog veel leuker is om ze te bakken in de oven, ín een broodje. Je holt een (spelt)bolletje uit en breekt een eitje boven het ‘bakje’. Voor mij is dat vaak al genoeg, in combinatie met wat paprikapoeder, een chilipepertje en wat spinazie. Liever verder pimpen, omdat het bijvoorbeeld Pasen is?

Dat kan! Je kunt geraspte kaas over de broodjes strooien voor ze de oven in gaan, of bv. stukjes blauwe kaas of zachte geitenkaas over brokkelen. Ook lekker; maak een ‘dakje’ van plakjes ontbijtspek. Dit recept is goed voor twee porties.

Paasbrunch: Gevuld (spelt)broodje ei uit de oven

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Hol de bolletjes uit: pluk de zachte binnenkant eruit met je vingers.

Duw wat spinazieblaadjes in de uitgeholde bolletjes. Scheur ze eventueel in stukjes (de spinazieblaadjes, niet de bolletjes).

Breek voorzichtig een ei in elk broodbakje.

Besprenkel met een snufje paprikapoeder, en voeg eventueel nog wat chilipeper toe. Breng verder op smaak met een snufje zout en peper.

Bak de broodjes ei in 15 minuten gaar in de oven.

Enjoy!

Paasbrunch: Gevuld (spelt)broodje ei uit de oven

SPECIAL FOODDEALS
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties