logo
RECEPT

Paprika gevuld met watermeloensalsa

301214102819R184image.jpg
INGREDIËNTEN

“Maar wat moet ik dán tussendoor eten?”, denk je vast regelmatig als je gefrustreerd tussen de chips en koekjes door laveert in de supermarkt. Groente tussendoor hoeft echt niet iets te zijn waar je niet naar uit kunt kijken. Als je lekkere trek hebt kunnen ze een prima vervanger zijn voor een zakje chips. Colleen weet dat ook en maakt deze gevulde mini-paprika’s. Ze hebben een lekkere crunch en door de meloen is je craving naar zoet ook weer verdwenen.

 

Voor een vega en slankere variant laat je de bacon natuurlijke gewoon weg.

Meng voorzichtig de watermeloen, koriander, jalapeno, rode ui en limoensap in een kom.

 

Snijd de steeltjes uit de paprika’s. Snijd ze nu open en verwijder de zaadjes.

 

Vul elke helft met een lepel salsa en verdeel wat feta en bacon eroverheen.

 

Je kunt de watermeloen salsa ook als dip gebruiken!

 

Lekker snacken!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties