logo
RECEPT

Quinoasalade caprese

Caprese Quinoa Salad
INGREDIËNTEN

Tip: quinoa heeft meer smaak als je hem niet kookt in water, maar in bouillon. Zorg ook dat je quinoa altijd even zeeft om eventueel overtollig slijpsel weg te spoelen; dat is niet lekker. Omdat dit een vegetarisch recept is kies je het liefst voor paddenstoelenbouillon. De hoeveelheid van de ingrediënten is genoeg voor 2 porties.

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking; gebruik alleen (paddenstoelen)bouillon in plaats van water om de quinoa in te koken. Snijd in de tussentijd de cherrytomaatjes en basilicum.

Meng in een kleine kom de sjalot, balsamicoazijn, olijfolie en een snufje zout tot een dressing.

Meng in een grote kom de gekookte quinoa met de tomaatjes, mozzarella en basilicum. Sprenkel de dressing erover en voeg eventueel een snuf verse zwarte peper toe.

Eet smakelijk!

 

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties