logo
090714134159R105Image.jpg
INGREDI√čNTEN

Wat ons betreft mag de zomer nog wel iets harder zijn best doen! Deze ijsjes bewaren we dan ook voor een dag die zó heet is, dat we niets anders willen doen dan ijsjes eten. Want deze ijsjes bevatten bijna geen suiker (je zou zelfs de honing uit het recept kunnen laten voor een volledig suikervrij recept) en zijn heerlijk verfrissend. Met het recept van Cooking and beer maak je 10 ijsjes.

 

Zoals ze op de foto staan zijn het ijsjes met laagjes, waarvoor je na ieder laagje de ijsvorm in de vriezer zet, voordat je aan een volgend laagje begint. Heb je hier geen tijd voor of ben je ongeduldig? Gebruik dan gewoon 1 kom om alles in te mengen, zo krijg je een romiger lichtoranje ijsje, dat net zo lekker is!

Meng in een kom de kokosmelk, yoghurt, vanillezaadjes (ook wel merg genoemd, en in de Foodness shop te koop als je geen zin hebt in gehannes met vanillebonen) en 2 eetlepels honing tot het een egaal mengsel is.

 

Doe in een andere kom de sinaasappelsap met de overige 2 eetlepels honing en vermeng deze ook goed.

 

Voor een ijsje met laagjes vul je eerst de ijsvormpjes met een laagje van het ene mengsel, en zet deze 45 minuten in de vriezer voor je het volgende laagje in de vorm schenkt.

 

Bevries de ijsjes minstens 4 uur of een nachtje.

 

Eet smakelijk!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties