logo
201114133117slagroomimage2.jpg
INGREDIËNTEN

Slagroom is heerlijk op in je kop warme chocomelk tijdens de koude dagen. Maar hoe je dat als je veganistisch eet, en dus geen dierlijke producten gebruikt? Deze veganistische slagroom van kokoscrème is naar onze mening zelfs wat gezonder, maar vooral heel erg lekker. Weer eens wat anders!

 

Tip: maak veganistische speculaas scones en serveer ze met een kop chai thee en deze slagroom. Hmm…

Keer het pak of blik kokosmelk om en open het dus aan de 'onderkant' (de dikke kokoscrème die je nodig hebt drijft namelijk meestal op de vloeistof).

 

Giet de vloeibare kokosmelk uit het pak. Nu kun je de dikke laag (de kokoscrème) die over is makkelijk uit het pak scheppen.

 

Schep deze room in een kom en klop het op tot een luchtige “slagroom”.

 

Voeg het vanille extract en eventueel stevia aan de room toe en klop nog een keer door.

 

Tadaa: kokosslagroom!

 

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties