INGREDIËNTEN
-
Veldsla 50 gram
-
Pistachenoten handje
-
Rosbief 4 plakjes (gescheurd)
-
Romatomaten 5 stuks
-
Vijgen 1 stuks
-
Parmezaanse kaas 15 gram
-
Balsamicoazijn naar smaak
Het is altijd lastig om voor alleen jezelf te koken. “Te veel” en “geen zin” zijn al snel excuses om geen gezonde maaltijd te bereiden. Dit recept is daarom een eenpersoonssalade en perfect als je een avondje alleen bent. Leonie van Gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl heeft deze salade met vijg, rosbief, pistache, tomaat, Parmezaanse kaas, veldsla en balsamicoazijn op haar rustige avondje in elkaar gezet. En oh, wat ziet hij er lekker uit.
Pssst: wist je dat Leonie binnenkort haar eerste kookboek gaat uitbrengen? Als je het boek nú alvast wil bestellen kan dat hierrrr. (Doen! Doen!)
Doe de veldsla op een bord.
Verdeel de rosbief erover.
Snijd de romaatjes door de helft en de vijg in partjes.
Strooi er de pistachenoten en Parmezaanse kaas over.
Top de salade af met balsamicoazijn.
Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
-
Veldsla 50 gram
-
Pistachenoten handje
-
Rosbief 4 plakjes (gescheurd)
-
Romatomaten 5 stuks
-
Vijgen 1 stuks
-
Parmezaanse kaas 15 gram
-
Balsamicoazijn naar smaak
Volg me ook op Instagram!
Daar deel ik nog veel meer recepten, foodie tips, nieuwe hotspots & gekkigheid uit mijn dagelijkse leven. Zie ik je daar?
x Claartje
REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Inloggen Via Social
Inloggen met wachtwoord
Nog geen reacties