logo
FITSPIRATION

Report: Mini Yoga & Food Retreat in Maastricht

Report: Mini Yoga & Food Retreat in Maastricht

Never change a winning team! Na maar liefst twee Yoga & Food Retreats in Italië waren mijn favoriete yogajuf Marije en ik elkaar nog steeds niet zat, dus toen we gevraagd werden om een mini Yoga & Food Retreat te geven in Maastricht was het snel bekeken. Natuurlijk wilden we dat! Niet in het minst omdat het voor een evenement was van het awesome yogakledingmerk Tame the Bull. Kortom, een perfect excuus om de hele dag in yoga pants rond te lopen.

Report: Mini Yoga & Food Retreat in Maastricht

Na een kleine stretch (je bent een yogi of je bent het niet) crossten Marije en ik van Amsterdam naar het zuiden in mijn voor de gelegenheid gehosselde Opel Astra in een station uitvoering. Ik wil nooit meer een andere wagen, want er zit gewoon een WiFi hotspot ín de auto, én er zijn zelfs voor de passagiers die eventueel achterin zitten USB-ingangen om je telefoon etc. op te laden. Een ware bloggerwagen, als je ’t mij vraagt. Met genoeg ruimte achterin voor de 15 kilo aan bananen en triljoen potten pindakaas die ik mee moest slepen voor mijn Snickers smoothie. Ook geinig: als je de app download kun je op afstand dingen als de vergrendeling bedienen, maar ook de claxon. Dus sorry Maastrichters (Maastrichtenaren?) die ik een hartverzakking heb bezorgd, maar ik móest die functie natuurlijk even testen door op random momenten vanachter een muurtje te toeteren. Part of the job. Overigens ontdekte ik pas achteraf dat er een massagefunctie in de autostoelen zat. Shit, had ik dat geweten…

Report: Mini Yoga & Food Retreat in Maastricht

Aangekomen bij MAC Body & Mind in Maastricht begon Marije haar Vinyasa flow les. Pittig!

 

Report: Mini Yoga & Food Retreat in Maastricht

Uiteraard droegen we outfits van Tame the Bull – wie me een beetje volgt op Instagram weet dat deze broek inmiddels mijn lievelingsyogabroek is.

 

Report: Mini Yoga & Food Retreat in Maastricht

Na yoga is het natuurlijk tijd voor food! Samen met de 40 deelnemers maakte ik dadel-cacao balletjes voor een instant energieboost. Op verzoek van Marije voegde ik daar mijn Snickers smoothie aan toe, en na het blenden van 40 porties zat ik als ware professional vollédig onder de smoothievlekken. Heel chique.

 

Report: Mini Yoga & Food Retreat in Maastricht

Het bananenkerkhof, na het gezamenlijk maken van 40 Snickers smoothies. Ik kan geloof ik een maand lang geen Snickers smoothie meer zien. Of nou ja, toch zeker een week.

 

Report: Mini Yoga & Food Retreat in Maastricht

Na het smoothie-over-mijn-hele-yoga-broek debacle mocht ik een nieuw exemplaar uitzoeken (#kutleven), zodat Marije en ik voor de etalage van Tame the Bull een goeie yoga foto konden maken. Ja jongens, het is afzien, het leven van een blogger… Ik denk dat ik in deze broek blijf wonen.

Kortom, een geslaagde mini-retreat! Thanks aan iedereen die erbij was 🙂

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties