logo
FITSPIRATION

Review: Salsa Shop in Amsterdam

210814181304salsaimage.jpg

Soms heb je van die momenten dat je geen tijd hebt om uitgebreid te koken of uit eten te gaan, maar wel iets vers en lekkers wilt eten. Een soort gezond fastfood, eigenlijk. Ik hoop nog steeds dat er meer slimme ondernemers komen die beseffen hoeveel mensen behoefte hebben aan eettentjes waar je dat kunt krijgen. Toegegeven; ik kook liever zelf dan dat ik mijn eten ergens afhaal, maar het is toch briljant als mensen die dat niet doen niet alleen op Mac Donalds zijn aangewezen?

 

In Amsterdam opende deze maand de Salsa Shop, dat precies dát biedt. Je eet er burrito’s, taco’s of een salade en alles wordt vers gemaakt – tot de huisgemaakte salsa’s aan toe. Oh, en er gaat ook een speciale vermelding naar de verse guacamole met lekkere grove stukke avocado en koriander.

 

Salsa shop, amsterdam, burrito, healthy, fastfood, vers, gezond, foodness, review

 

Omdat ik tegenwoordig als food blogger word gezien mocht ik komen proeven bij de Salsa Shop, en kreeg een plateau voorgeschoteld met zes verschillende taco’s. Je kunt kiezen of je taco’s (3 kleine pannenkoekjes), een burrito (1 grote pannenkoek), een salade of een ‘burrito bowl’ (de vulling in een doosjes met de pannenkoek los) wilt eten, en zoekt daar vervolgens de vulling bij uit. De beste combi: veggies met de huisgemaakte smokey pineapple chipotle en een fikse dot guacemole. Holy guacamoly!

 

salsa shop, hotspot, foodness, amsterdam, fastfood, healthy, burrito, taco

 

Voor een veggie burrito betaal je €7,95, voor een salade met steak €8,95 – inclusief salsa en mais, kaas of zure room naar keuze. Ook handig om te weten voor Amsterdammers: Salsa Shop zit vlakbij het Rembrandtplein en pal naast nachtclub Air, en je kunt er tot in de vroege uurtjes naar binnen schuiven voor een midnight snack. Slim!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties