logo
FITSPIRATION

Shoptips: 10 x sportkleding en sportschoenen

Mara Hoffman tights

De juiste outfit zorgt er niet alleen voor dat je makkelijker kunt bewegen tijdens het sporten. Een vers sportsetje motiveert je ten eerste om te gáán sporten, en helpt ook nog eens om het vol te houden. Want met zo’n fashionable outfit zie je eruit als een pro, en kun je natuurlijk niet na 5 minuten aftaaien. Shopt u maar!

Adidas performance tights

1. Adidas Performance Tights – €35,95

Deze legging zit niet alleen lekker;  ze de print is ook nog eens super snel. Zodat je eruit ziet alsof je door het geluid gaat, terwijl je eigenlijk gewoon rustig voort hobbelt. Ook fijn: de stof is ademend, dus je krijgt het niet te warm tijdens het sporten.

 

nike top

2. Nike Premium Double Layer Vest With Swoosh Logo – €56,34

Losvallende tops zijn áltijd goed, zeker in de zomermaanden. Het hemdje is flinterdun, kan met alles gecombineerd worden en kan dus ook zo geïntegreerd worden in je dagelijkse outfit. Voor de durfals: draag ‘m alleen met een mooie (sport)bh eronder.

 

Asics wit

3. Asics Fuzex Lyte – €99,95

Deze witte muiltjes zijn ideaal voor het hardlopen en ze zijn super licht. De zool zorgt voor voldoende demping, zodat je gewrichten niet teveel zware klappen te verwerken krijgen. De zwarte vlekken zorgen ervoor dat de schoenen niet meer saai wit zijn maar meer een kunstwerk.

 

New balance 1080

4. New Balance 1080 – €159,95

Door uw trouwe foodblogger uitgeprobeerd, en driedubbel goed gekeurd. De nieuwste New Balance hardloopschoenen zijn – in tegenstelling tot wat ik eerder beweerde – neutrale schoenen die geschikt zijn voor elke hardloper. Ik dacht dat ze bedoeld waren voor hardlopers die iets overproneren (wat betekent dat je voet iets naar binnen kantelt – zoals ik doe) maar dat heb ik zelf verzonnen. Oeps… De 1080 ondersteunt je hele voet, waardoor je beweging stabiliseert. Speciale vermelding voor de vering in de zool; ik stuiterde letterlijk door het Westerpark. Toing, toing!

 

Adidas korte broek

5. Adidas Performance korte broek – €29,95

Persoonlijk kan het mij niet kort genoeg. Tijdens hot yoga sessies draag ik altijd een kort broekje, en dit exemplaar gaat op mijn verlanglijstje.

 

Mara Hoffman tights

6. Mara Hoffman tights – 169,95

Een rib uit je lijf, maar: wauw. IKWILHET.

 

Adidas sportschoenen

7.  Adidas Performance CC Sonic – €99,95

Deze juweeltjes draag je maar al te graag naar je eerstvolgende sportsessie. Ik was al fan van de Pureboost X sportschoen van Adidas, maar performance serie mag er ook zeker zijn. Extra fijn: met deze kleur aan je voeten ben je niet te missen!

 

nike legging

8. Nike X Steve Harrington Tights – €42,25

Heb je het nodig? Nee. Wil je het hebben? JA.
(Die gezondheidssandaal zou ik thuislaten, overigens.)

 

Ivy Park top

9. Ivy Park top – €19,95

De nieuwe sportlijn van Beyoncé. Hebben! Ben ik de enige die de Ivy Park collectie eigenlijk nog verrassend betaalbaar vindt?

 

Evenodd

10. Even & Odd Active sport BH – €19,95

Nog een te gekke print, dit keer op een sport BH. Doet het goed onder het Nike shirt (zie nummer #2).

 

Welke items gaan op jouw verlanglijstje?

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties