logo
FOODSPIRATION

Restaurant, urban farm, green hub en stadsterras in één: The Green House Utrecht

The Green House 4

The Green House, gevestigd in een volledig circulair paviljoen in Utrecht, opende vijf jaar geleden haar deuren en is sindsdien niet meer weg te denken uit de Domstad. Wij gingen ‘Het Menu van de Toekomst’ proeven en werden verrast met heerlijke, verrassende gerechten en nieuwe smaken. Binnenkort in Utrecht? Een hotspot voor op je lijstje, dus!

Circulair restaurant The Green House

Restaurant, urban farm, green hub en stadsterras in één. The Green House is een circulair en duurzaam restaurant waar chefs de lekkerste gerechten bereiden van ingrediënten uit eigen urban farm en uit de regio. Bij deze hotspot in Utrecht kun je de hele dag genieten van eten en drinken in een gastvrije, comfortabele omgeving. The Green House is ‘een green hub’ waar je geïnspireerd raakt over hoe het anders, duurzamer, kan. Namelijk: een circulaire wereld waarin food waste niet bestaat.

Al vijf jaar zet The Green House zich in voor een betere wereld. Door een circulaire bedrijfsvoering, door te samenwerken met lokale leveranciers, een deel uit de eigen kas te halen en door te geven om mens, plant en dier.

De Green House werkt met veel verse groenten en kruiden in hun gerechten


The Green House verwacht dit voorjaar dan ook een extra full house om het 5-jarig jubileum samen met bezoekers te kunnen vieren en te proosten op een groene toekomst! Fijne bijkomstigheid: bij The Green House switchen ze gemakkelijk tussen specifieke dieetwensen als vega, vegan of notenvrij.

Meer informatie vind je op www.thegreenhouserestaurant.nl.

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties