logo
210115144122vbombimage.jpg

Sapjes zijn hot. Nee wacht, koud. Koudgeperst. Want bij het persen met een ouderwetse centrifugepers kom hitte vrij, waardoor er weer voedingsstoffen verloren gaan. Het verschil tussen smoothies, sapjes en de varianten aan sapmachines kun je hier lezen, en als je mij een slow juicer wil zien testen kun je hier mijn review van een budget juicer bekijken. Maarrr, soms heb je helemaal geen zin om zelf te juicen. Dan wil je de koelkast opentrekken en daar een kant en klaar sapje zien staan, dat nét zo gezond is als een zelfgejuicet sapje.

 

v-bomb, sap, juice

 

Op die momenten is een sapje van V-bomb (ook te vinden op Instagram en Facebook) een uitkomst. De sapjes bevatten groenten, fruit en kruiden en geen kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Omdat ze bevroren verzonden worden gaan er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren, en je kunt ze meteen invriezen als je ze ontvangt. Dan zijn ze minstens negen maanden houdbaar! Als je ze laat ontdooien kun je de sapjes in ieder geval binnen vijf dagen opdrinken, maar liever nog eerder: blootstelling aan licht en zuurstof (dus niet openmaken voor je het drinkt!) zorgen voor afbraak van o.a. vitamines.

 

Je kunt kiezen voor een pakket van 6, 25, 50 of 75 flesjes, vanaf €19,50 voor een pakket van 6 flesjes. Ik mocht uiteraard een paar flesjes proeven, en de variant met bieten (rode biet, peer, appel, bleekselderij, wortel, gember) is mijn lievelings. Maar ook het venkelsapje (venkel, appel, spinazie, limoen) vond ik verrassend lekker. Kijk voor meer (verkoop)informatie op V-bomb.nl. Welke zou jij willen proberen?

 

Pssst: je krijgt in februari 15% als je de kortingscode IWANTVBOMB gebruikt bij je bestelling. Ook kun je een big box met sapjes winnen als je jouw sapjes deelt op social media met de #IWantVbomb!

REACTIES
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN

Inloggen Via Social

Inloggen met wachtwoord

Nog geen reacties